Prijzen

Via de mail (info @ vakfoto .nl) maak je mij kenbaar welke keuze voor een foto je hebt gemaakt. We mailen over de mogelijkheden, we maken een afspraak, je komt naar de studio in Ermelo, ik maak een foto-shoot, ik bewerk de foto’s en mail je een overzicht daarvan door. Daarna maak je een keuze van 1 foto die ik je dan (per post) opstuur. Nabestellen kan via onze online leverancier OYPO.

Professioneel Portret, incl. 1 foto op A4 formaat € 35,– (A3 € 45,–) (tijdsduur foto-shoot in studio ca. 1 uur)

Dubbel Portret, inclusief 2 dezelfde foto’s op A3 € 100,– (tijdsduur foto-shoot in studio ruim 1 uur tot anderhalf uur)

Prijzen nabestellingen (foto’s op papier en vele andere materialen), via onze online leverancier OYPO. Kijk verder bij Bestellen.

Stappenplan:

1. Mail mij (info @ vakfoto .nl) en geef aan wat je wilt (bijv. professioneel portret / glamour).

2. Ik mail je terug en stel evt. nog aanvullende vragen, zoals wil je voor de foto-shoot naar een visagiste, wil je mét iets op de foto (voorwerp, kleurige kleding, muziekinstrument etc.), wanner zou je kunnen? etc Ik vertel je (nogmaals) wat de prijsafspraak is en wat je er voor krijgt (contactvel, afgedrukte foto wordt opgestuurd)

3. We maken een afspraak, ik stuur je een factuur, je betaalt en komt op de afgesproken datum en tijd.

4. We maken een foto-shoot, eerst maken we kennis, nemen we door hoe ik de foto’s wil gaan maken, ik maak de foto’s

5. Als je weg bent ga ik meteen aan de slag, foto’s selecteren, bewerken, een contactvel maken en ik stuur je een contactvel op, met daarop de geselecteerde foto’s in klein formaat.

6. Jij geeft aan welke drie foto’s je het mooiste vind én welke van de drie ik voor je af kan drukken. Deze stuur ik dan naar je toe (NLpost).